Og det ble pastamiddag igjen! Jeg er veldig glad i pasta, så det kommer ikke til å bli den siste pastaretten med det første. Denne er med Salmalaks og igjen créme fraîche. Slik som den forrige pastaretten er også denne veldig rask å lage.
Handleliste:
-
Salmalaks (300 g for 2 personer)
-
Et beger Lett créme fraîche
-
Brokkoli
-
Soyasaus
-
Fiskekrydder eller sitronpepper
-
Fullkornpasta. Tagliatelle eller spaghetti.
Kok pasta. Del opp brokkolien i buketter og kok den mør. Del opp Salmalaksen i stykker. Stek fiskestykkene i 1 min på hver side i en stekepanne. Krydre med enten fiskekrydder eller sitronpepper på hver side før de vendes. Hell over 1 beger med Lett créme fraîche og tilsett 2 ss med soyasaus. Rør om og kok i 5 min på svak varme. Pass på at ikke fiskestykkene går fra hverandre mens du rører i panna. Anrett ved å ha pasta først i en dyp tallerken, legg over laksen og sausen og legg tilslutt på brokkolien.