Paneng

Dette er en av mine thailandske favoritter!

Handleliste:

  • Paneng Red Curry Mix (eller Red Curry Paste på glass hvis du ofte lager thaimat)

  • 2 kyllingfileter

  • Kokosmelk

  • Fullkornnudler

  • Hvitløk

  • Fersk ingefær

  • Chili

  • Brokkoli

  • Paprika

  • Babymais

  • Vårløk

  • Fiskesaus

Del opp brokkolien i buketter og kok den lett. Den skal koke mer sammen med de andre ingrediensene til slutt, så pass på at den ikke blir for mye kokt i starten. Kapp opp en paprika og fres den sammen med vårløk og hvitløk i en stekepanne eller i en wok, og ha babymais i til slutt. Ta grønnsakene ut av panna. Skjær opp kyllingfilet i biter og stek den i olje til den er nesten gjennomstekt. Vend kyllingen i Red Curry Mix eller fres den sammen med Red Curry Paste som anvist på glasset. Hell over en boks kokosmelk. Tilsett ca 3 ss med fiskesaus og legg grønnsakene tilbake i pannen. Finhakk en chili og en valnøttstor bit fersk ingefær og ha det sammen med de andre ingrediensene. La alt koke i ca 5 min. Server Panengen med fullkornnudler. Det smaker ekstra godt med frisk koriander over.

Legg igjen en kommentar