Dette er en av mine thailandske favoritter!
Handleliste:
-
Paneng Red Curry Mix (eller Red Curry Paste på glass hvis du ofte lager thaimat)
-
2 kyllingfileter
-
Kokosmelk
-
Fullkornnudler
-
Hvitløk
-
Fersk ingefær
-
Chili
-
Brokkoli
-
Paprika
-
Babymais
-
Vårløk
-
Fiskesaus
Del opp brokkolien i buketter og kok den lett. Den skal koke mer sammen med de andre ingrediensene til slutt, så pass på at den ikke blir for mye kokt i starten. Kapp opp en paprika og fres den sammen med vårløk og hvitløk i en stekepanne eller i en wok, og ha babymais i til slutt. Ta grønnsakene ut av panna. Skjær opp kyllingfilet i biter og stek den i olje til den er nesten gjennomstekt. Vend kyllingen i Red Curry Mix eller fres den sammen med Red Curry Paste som anvist på glasset. Hell over en boks kokosmelk. Tilsett ca 3 ss med fiskesaus og legg grønnsakene tilbake i pannen. Finhakk en chili og en valnøttstor bit fersk ingefær og ha det sammen med de andre ingrediensene. La alt koke i ca 5 min. Server Panengen med fullkornnudler. Det smaker ekstra godt med frisk koriander over.