Denne gulrotkaken er utrolig saftig og god! Og ostekremen blir nesten litt for god!
Slik lager du den:
– 4 egg
– 3 dl sukker
– 3 dl hvetemel
– 2 ts natron
– 2 ts kanel
– 1 ts salt
– 1 ts vaniljesukker
– 1,5 rapsolje
– 5 dl raspede gulrøtter
Ostekrem:
– 2 1/2 pakke Filadelfiaost romtemperert
– 100 g mykt romtemperert meierismør
– 250 g melis
– 1 ts vaniljesukker
Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland mel, natron, kanel, salt og vaniljesukker og sikt det inn i eggedosisen. Vend dette sammen med gulrøttene og olje. Fordel røren i en kakeform. Stekes på 200 grader i 25-30 min. Avkjøl.
Til glasuren blander du alle ingrediensene i en mikser. Pisk kraftig til du får en jevn og luftig ostekrem. Del kaken i to og bre over et lag med ostekrem og fordel resten over kaken.