Gulrotkake

Denne gulrotkaken er utrolig saftig og god! Og ostekremen blir nesten litt for god!

Slik lager du den:

– 4 egg

– 3 dl sukker

– 3 dl hvetemel

– 2 ts natron

– 2 ts kanel

– 1 ts salt

– 1 ts vaniljesukker

– 1,5 rapsolje

– 5 dl raspede gulrøtter

Ostekrem: 

– 2 1/2 pakke Filadelfiaost romtemperert

– 100 g mykt romtemperert meierismør

– 250 g melis

– 1 ts vaniljesukker

Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland mel, natron, kanel, salt og vaniljesukker og sikt det inn i eggedosisen. Vend dette sammen med gulrøttene og olje. Fordel røren i en kakeform. Stekes på 200 grader i 25-30 min. Avkjøl.

Til glasuren blander du alle ingrediensene i en mikser. Pisk kraftig til du får en jevn og luftig ostekrem. Del kaken i to og bre over et lag med ostekrem og fordel resten over kaken.

Legg igjen en kommentar