I går kveld stod burritos på menyen. Her finnes det mye å varierer med som fyll, men dette er favoritten for tida:
Handleliste:
– Karbonadedeig
– Tacokrydder
– Tortillalefser
– Karbonadedeig
– Kesam
– Salsa (f. eks. Salsa original fra Go Green)
– 2 stk. avokado
– hvitløk
– lime
– løk
– mais
– spinatblader
– tabasco
Burritoen fylles med stekt karbonadedeig krydret med tacokrydder, finhakket løk, spinatblader og mais. Topp med salsa, kesam og hjemmelaget guacamole! Hvis ikke salsaen er sterk nok, smaker det godt med noen dråper tabasco over. Super godt og ikke så veldig usunn variant heller!
Guacamole er enkelt å lage:
Bruk en stavmikser og mos 2 modne avocadoer sammen med et fedd hvitløk, salt, pepper og saften av en halv lime sammen med 1 ss kesam.