Scampiwok

Wok er herlig både å spise og lage, fordi det går raskt og smaker nydelig! Denne wokretten synes jeg har det lille ekstra som gjør at den passer til helgemiddagen.

Handleliste:

  • Scampi
  • Gulrøtter
  • Sukkererter
  • Babymais
  • Vårløk
  • Fersk ingefær
  • Frisk koriander
  • Chili
  • Hvitløk
  • Søt chilisaus

Det er lurt å kutte opp alle grønnsakene og rense scampien først, fordi retten stekes relativt raskt. Kutt opp staver av gulrøtter, del opp sukkererter i biter, del babymais i to og finsnitt vårløk. Fres dette sammen i litt olje og hvitløk i en wok, panne eller i en jerngryte. Tilsett scampi, finsnittet ingefær og chili og stek til scampiene er rosa. Serveres sammen med søt chilisaus og frisk koriander.

Wok er herlig både å spise og lage, fordi det går raskt og smaker nydelig! Denne wokretten synes jeg har det lille ekstra som gjør at den passer til helgemiddagen.

Handleliste:

  • Scampi
  • Gulrøtter
  • Sukkererter
  • Babymais
  • Vårløk
  • Fersk ingefær
  • Frisk koriander
  • Chili
  • Hvitløk
  • Søt chilisaus

Det er lurt å kutte opp alle grønnsakene og rense scampien først, fordi retten stekes relativt raskt. Kutt opp staver av gulrøtter, del opp sukkererter i biter, del babymais i to og finsnitt vårløk. Fres dette sammen i litt olje og hvitløk i en wok, panne eller i en jerngryte. Tilsett scampi, finsnittet ingefær og chili og stek til scampiene er rosa. Serveres sammen med søt chilisaus og frisk koriander.

Legg igjen en kommentar