Wok er herlig både å spise og lage, fordi det går raskt og smaker nydelig! Denne wokretten synes jeg har det lille ekstra som gjør at den passer til helgemiddagen.
Handleliste:
- Scampi
- Gulrøtter
- Sukkererter
- Babymais
- Vårløk
- Fersk ingefær
- Frisk koriander
- Chili
- Hvitløk
- Søt chilisaus
Det er lurt å kutte opp alle grønnsakene og rense scampien først, fordi retten stekes relativt raskt. Kutt opp staver av gulrøtter, del opp sukkererter i biter, del babymais i to og finsnitt vårløk. Fres dette sammen i litt olje og hvitløk i en wok, panne eller i en jerngryte. Tilsett scampi, finsnittet ingefær og chili og stek til scampiene er rosa. Serveres sammen med søt chilisaus og frisk koriander.
Wok er herlig både å spise og lage, fordi det går raskt og smaker nydelig! Denne wokretten synes jeg har det lille ekstra som gjør at den passer til helgemiddagen.
Handleliste:
- Scampi
- Gulrøtter
- Sukkererter
- Babymais
- Vårløk
- Fersk ingefær
- Frisk koriander
- Chili
- Hvitløk
- Søt chilisaus
Det er lurt å kutte opp alle grønnsakene og rense scampien først, fordi retten stekes relativt raskt. Kutt opp staver av gulrøtter, del opp sukkererter i biter, del babymais i to og finsnitt vårløk. Fres dette sammen i litt olje og hvitløk i en wok, panne eller i en jerngryte. Tilsett scampi, finsnittet ingefær og chili og stek til scampiene er rosa. Serveres sammen med søt chilisaus og frisk koriander.