Salat med biff og chevre

Dette er en mettende og god middagssalat det lukter helgekos av, og som kun tar en halv time å lage. Du trenger:

– Chevre ost

– Biffkjøtt

– Soyasaus og hoisinsaus

– Bladspinat

– Søte tomater

– Hvite bønner

– Sukkererter

– Soltørkede tomater

– Olivenolje

Start med å dele opp Chevre i ca 1-2 cm tykke skiver. Legg skivene i en ildfastform og gratiner i ovnen på 200 grader i ca 10 min. Mens osten er i ovnen steker du kjøttet. Det beste er å kjøpe en biff og dele den opp i strimler selv. Da får du det kjøttet. Når kjøttet er nesten ferdig stekt tilsettes soyasaus og ca 3-4 ss hoisinsaus som blandes inn i kjøttet. Jeg er veldig glad i å bruke Hoisinsaus når jeg woker. Dette er en tykk og søt saus som egner seg godt til stekt kjøtt. Her kan man bruke en annen type saus, men sammen med chevre smaker det godt med en tykk søt saus til kjøttet. Soyasausen er salt og passer godt sammen men hoisin. Du trenger en stor salatbolle til denne retten. Legg først bladspinat i bollen (en stor pose til 2 pers). Bland så inn bønner, tomater og sukkererter. Hell litt olivenolje over salaten før du legger på kjøttet og osten til slutt.

Legg igjen en kommentar