Knasende fiskepinner!

Det blir ofte laget pasta og wok hjemme hos oss, og da er det ekstra stas å lage ordentlige gode hjemmelagde fiskepinner med saus og grønnsaker til.

Handleliste:

  • Seifilet (400 gram til to personer)
  • Mel
  • Egg
  • Griljermel
  • Gulrøtter
  • Bimi eller brokkoli

Til fiskesausen:

  • Melk
  • Smør
  • Fiskekrydder
  • Muskatnøtt
  • Karri
  • Salt og pepper

Del opp seifilet i «pinner». Vend fisken først i mel, så i egg og til slutt i griljermel. Stek fiskpinnene i olje i 2 minutter på sterk varme.

Jeg har i dag smakt bimi for første gang! Bukettene forvellet jeg i 4 minutter. Gulrøttene er stekt i stekepanne og krydret med maldonsalt og pepper.

Fiskesausen er min allroundsaus til fisk. Den er laget som en hvit saus hvor jeg har smeltet 3 ss smør, rørt inn 3 ss mel og ca 4 dl melk. For å få den gode smaken krydrer jeg sausen med karri, fiskekrydder, muskatnøtt, salt og pepper.

Legg igjen en kommentar